Derby dopadlo pro Montreal vítězně!

27.03.2022, 08:39 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Montreal svému odvěkému rivalovi z Toronta uštědřil pořádnou lekci z produktivity! Toronto v Bell Centre vyslalo na Jakea Allena přes padesát střel, ale i přes to se domů vrací s prázdnou! Canadiens totiž předvedli velmi obětavý výkon a ač střelecky výrazně zaostávali, papírově silnějšího soupeře pořádně trápili a vypracovali si daleko více opravdu nebezpečných šancí. Oproti tomu většina projektilů Leafs měla čistě propagační charakter, hostům v útoku obecně chyběla kreativita.

Branky a nahrávky: 30. D. Savard (Dauphin, Suzuki), 39. Caufield (Ch. Wideman, Suzuki), 58. Byron, 60. Dvorak (Byron, D. Savard) - 1. Matthews (Bunting, Marner), 48. W. Nylander (Marner)

Kdo se postavil do brankoviště?
Jake Allen (MTL) - 49 zákroků, 2 OG, úspěšnost 96,1 %, odchytal 59:56
Erik Kallgren (TOR) - 14 zákroků, 3 OG, úspěšnost 82,4 %, odchytal 58:47

Tři hvězdy utkání
1. Jake Allen (MTL) - 49 zákroků, 2 OG, úspěšnost 96,1 %
2. Nick Suzuki (MTL) - 0+2
3. Paul Byron (MTL) - 1+1

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarNení to samozřejmě jen těmi dvěma, ale veliký podíl na tom určitě mají, to je bez debat. když jsem teď viděl naživo oba poslední domácí zápasy, tak si člověk říká, kde se to v tom Pechovi v takových letech bere...? Ale ten kádr je oproti loňskému hodně jiný - v bráně velmi spolehlivý Hrachovina, do obrany Šenkeřík, Piskáček, dopředu pak ještě další zkušenost Vondrka, Ondráček, Abdul... A hlavně jim to teď šlapalo jako týmu - dost mně ten styl s Pardubicema přišel jako loni Habs smajlik. Ale myslím, že teď bude Sparta konečnou...
 
AvatarTo mi to řekni kde se to v Motoru vzalo, ze dna do semifinále. Moc ELH nesleduju tak nevím, jen Pechem a Gulašem to asi nebude.
 
AvatarNo tak já to sleduju, i když se samozřejmě přiznám, že teď mě mnohem víc zajímá můj Motor a jeho tažení play-off...smajlik! Zatím paráda smajlik.
 
AvatarNaopak, teď ty zápasy pod Martym mají konečně náboj. Teda aspoň pro mě, sezona je samozřejmě v prdeli, ale baví to. I dnes super, prohra v SO ale in good way po dorovnání skóre. Dobře, že zkoušíme mladé beky, Barrona ještě určitě uvidíme, blíží se Harris a další. A vzít body Torontu vždy potěší.
 
AvatarJe smutné, že už sem nikdo nic nenapíše ani po vyhraném derby s Torontem. Chápu ale, že v naší situaci asi nemá moc lidí tady náladu ty zápasy sledovat.
 
AvatarDerby je naše! První třetina v našem podání ale byla opravdu hodně směšná komedie. Tam jsme měli snad dvě šance, jinak absolutně nic. Po našem vyrovnávacím gólu jsme se dost zlepšili a dokázali dokonce zápas otočit. To nic nemění na tom, že Toronto po celý zápas absolutně dominovalo. Allen neskutečný, fakt paráda co předváděl. I když sezonu jenom dohráváme, tak výhra nad Leafs vždycky potěší.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Toronto Maple Leafs
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 27.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík