Odveta proti Flyers hrozná

14.02.2010, 16:50 | Reportáž ze zápasu |  Monika Gordíková
 

Bídný výkon stál Montreal další dva body. Odveta proti Philadelphii se v Bell Centre vůbec ale vůbec nepovedla. Všichni našli na hře Habs jediné pozitivum, P.K. Subbana. Mladičký obránce si počínal jako zkušený a nenechal se rozhodit ani dvaadvaceti tisíci diváky.

Jeho výkon ale nestačil k tomu, aby se udržel v týmu. Dnes ráno putoval spolu s Desharnaisem a Pyattem zpátky do Hamiltonu.

Dílo Philadelphia dokonala hned v první třetině. Daniel Briere otevřel skóre v páté minutě před publikem, které ho opravdu nenávidí. Bartusilova rána se odrazila k Danielu Brierovi, který jednoduše díky neaktivitě našich beků skóroval. Montrealu to nešlo v útoku, ani v obraně. Hrozný herní projev nedával Flyers jiné možnosti, než zvýšit svůj náskok. Mike richards se trefil v přesilovce do odkryté části Halákovi klece. Do konce první části se hosté trefili ještě jednou. Jeff Carter puk za Haláka zase tak nějak doplácal.

Naději nám všem dal na začátku druhé třetiny Brian Gionta, když se po nahrávce Hamrlíka trefil za záda Leigtona v přesilovce. Mohli jsme možná ještě pomýšlet na nějaký lepší výsledek. Ale všechno zhaslo v polovině třetiny. Ve vlastním oslabení poslal Philadelphii do vedení 4:1 Blair Betts. Roman Hamrlík nedokázal zkrotit puk na modré čáře a Betts se tak dostal do samostatného úniku. Šest vteřin před druhou sirénou se podruhé gólově prezentoval Daniel Briere. Bylo to opět v přesilovce. Briere tečoval Prongerův pokus.

Třetí třetinu už si Halák "nelajznul" a nechal bránu raději Pricemu. Druhý gól Montrealu vstřelil střelou zápěstím Scott Gomez. Oba góly tak Habs dali v přesilovkách. V polovině třetiny se Ryan O´Byrne snažil zabránit gólu jen za cenu faulu. Po jeho zákroku bylo nařízeno trestné střílení. Daniel Briere se ujal kotouče a připsal si tak hattrick. "Řekněme, že není těžké najít motivaci pro zápas v Bell Centre. V hledišti mám přátele a rodinu. Vypískání od ostatních mi vlévá chuť do žil," řekl Briere po utkání.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Pokud se nestane zázrak, tak play-off už je v tahu smajlik ! Říkám to hrozně nerad, ale je to tak. Kdyby to tak aspoň vedlo k vyčištění kádru, ale toho se asi nedočkáme...
 
14.02.2010 21:20 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarMohlo to dopadnout líp, klukům asi nedošlo že jde o 6 - 7 místo v tabulce. Kdybysme alespoň jeden zápas s Phili vyhráli, mohlo to vypadat líp. No, co teď, hold s tím už nikdo nic neudělá. Kluci se budou muset snažit ještě hodně, aby se dostali do Play-Off.

Jinak, Toronto momentálně zažívá krizovou chvíli. Během jednoho dne vystřídali 6 hráčů, Brian Burk ještě (společně s celými Leafs) doufá, že se ještě dostanou do play-Off.

OT: Tak, Pleky už si užívá v holejové vesničce, přiletěl v poledne tamního času, hned po našem kapitánu Patriku Eliášovi..
Tak se můžeme nachystat na fandění.. Jinak bude zajímavý pozorovat, jak bude stát Pleky proti Halákovi..
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Philadelphia Flyers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 27.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík