Ve Philladelphii prohra po nájezdech

11.01.2024, 08:24 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Montreal začal velmi dobře a ve dvanácté minutě vedl o dva góly, nicméně to bylo z jeho strany všechno. Flyers se postupně dostali do zápasu, vyrovnali a nakonec vyhráli po samostatných nájezdech.

Branky a nahrávky
16. Tippett (Konecny, Couturier), 29. Frost (Drysdale, Foerster), rozh. náj. Couturier - 2. Monahan (J. Barron, Guhle), 12. Savard (Pezzetta, Slafkovský).

Statistika
Střely na bránu: 39 - 19 | Přesilová hra: 1/2 - 0/1 | Trestné minuty: 2 - 4

Kdo se postavil do brankoviště?
Samuel Ersson (PHI) - 17 zákroků, 2 OG, úspěšnost 89,5 %, odchytal 65:00
Cayden Primeau (MTL) - 37 zákroků, 2 OG, úspěšnost 94,5 %, odchytal 65:00

Tři hvězdy utkání
1. Sean Couturier (PHI) - 0+1
2. Morgan Frost (PHI) - 1+0
3. Cayden Primeau (MTL) - 37 zákroků

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReálná situace vypadá hodně bledě, protože to, co předvádíme nemá nic společného s hokejem. Ani první útok nebudí hrůzu, zadrhli se v podstatě všichni. Prohra se SJ je jen třešnička
 
AvatarTy vole Já normálně nemůžu uvěřit tomu co se stalo. Jak můžeme doma rupnout s týmem, který má za sebou dvanácti zápasovou sérii proher a je všem pro smích? kdybychom něco alespoň předvedli, tak možná takhle vytočený nejsem. V první třetině jsme byli možná opticky lepší, ale do nějakých extra velkých šancí jsme se nedostávali. Nechali jsme si dát dva góly a najednou jsme byli úplně dole. Druhá třetina byla v našem podání naprostý horor, kdy jsme si nevytvořili téměř nic a Sharks nás dokonce i dost přehrávali, fakt mimo mé chápání. Nepomohl nám ani celkem drtivý tlak v závěru a zakončili jsme první polovinu základní části opravdu ve velkém stylu. Dlouho jsem nebyl ze zápasu tak šíleně vytočený a tahle prohra je pro nás vážně neuvěřitelnou ostudou. Víc k tomu nemám co dodat.smajlik smajlik
 
AvatarSe Slavem musime mit trpelivost, lepší se a snad zlepší i dalsi aspekty hry. Letos udelal velký pokrok.
Celkově jsou mase zapasy hodne utahane, tento primer sedi dokonale. Bohužel je nase jedina ofenzivní sila prvni lajna a Matheson. Kdyz se nedaří jim tak neni kde brat az na Monnyho. Velice chybí Dach a Newhook. Anderson je spise zakoncovatel a ke sve hre potrebujcoe kreativniho centra, coz Evans neni. To je realna situace. I tak ale potrebuje kazdy zabrat.
 
AvatarSlafkovský to má, bohužel, v hlavě a dokud se té trémy nezbaví, lepší to nebude...
 
AvatarNení to teď rozhodně ideální a po zápase s Flyers máme opravdu hodně co napravovat. Nepovedlo se nám absolutně nic. Na nápravu máme nejlepšího možného soupeře, jestli rupneme doma se Sharks, tak už je to fakt konečná.
Bohužel musím zmínit Slafkovského, ten kluk určitě své silné stránky má, ať už je to tvrdá hra, dobré napadání nebo celkově prostě vytváření šancí. Kvalita v zakončení to je ale do očí bijící, Caufield mu dá skvělou přihrávku a on je sám před bránou v luxusní pozici a ani nezakončí?? Těžko říct, co by mu pomohlo. je velká škoda, že u našeho druhého gólu má jen áčko a nakonec ten gól byl připsaný Savardovi.
 
AvatarTen bod je darem z nebes po tak utahaném a nemastném-neslaném výkonu... Zápas s Rangers jsem neviděl, protože nebyl nikde k mání smajlik, ale v ostatních posledních případech mě to moc nebaví, nemá to z naší strany žádnou šťávu a jenom sem tam se něco povede, co stojí za zmínku. I teď byli Flyers jasně lepší, i když jsme vedli o dva góly, ke kterým jsme přišli jak slepý k houslím. Domácí měli několik tyček a závarů a nebýt štěstí a Primeaua, nemáme ani bod a ještě dostaneme nálož... Uvítal bych, když tohle předvádíme, aby se v sestavě protočilo vícero hráčů z farmy, ať máme představu, kdo by to mohl zvládnout a kdo ne - já už bych fakt rád, abychom od příští sezóny byli konkurenceschopnější, protože už to nějakou dobu trvá a posun je, za mě, zatím dost malý.
 
AvatarPhilly byla lepší a nase goly byly dost se stestim, takze si ty body asi zasloužili vic, ale byly na dosah, kdyz jsme to dotahli hlavne diky Primeauovi az do najezdu. Skoda.
Prisli jsme o Lidstroma na waiveru ale to nas mrzet nemusi diky pretlaku na beku. V utoku to je ale jeste docela dobre s jakym line upem hrajem, zejmena bottom 6 moc respektu nebudi, proto si cením techto bodu a jeste vic vyhry s rangers byť jsme ztratili vedeni a malem to projebali. Armia me tak sere, ten kdyby mel z poloviny work ethic Gallyho, tak to je druhy Kreider. A taky me sere furt ta situace v brankovisti, chapu ze Allen musi byt viden, aby sel vytradovat, ale Primeau musi hrat vic kdyz se konečně tak chytl.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Philadelphia Flyers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 27.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík