Po Columbusu následuje Ottawam, také s výhrou?

15.01.2015, 19:39 | Preview |  Jaroslav Francek
 

Canadiens jsou v současnosti na další menší šňůře po hříštích soupeřů, včera se předvedli v Columbusu, dnes budou hrát v hlavním městě Kanady Ottawě. Své poslední utkání Sens prohráli 5:4 v Dallasu, Habs si poradili s Columbusem 3:2.

K poslednímu zápasu se na chvíli vrátíme, Habs totiž odehráli velice dobrý zápas. Po dvou brankách domácích Habs prohrávali, ale herně byli jasně lepší. Před Price se moc hokeje nehrálo. Překážkou byl výborný Bobrovsky, ale po třech faulech v řadě přišlo vyrovnání a dokonce se Canadiens ujali po třech gólech v přesilovce v řadě. Pálili dvakrát Pacioretty a Subban. Habs tak trochu vylepšili svou bídnou bilanci v početní převaze, ale stylem dát tři přesilového branky v zápase a pak dvacet zápasu nic to dál asi nepůjde.

Dnešní duel v Ottawě bude druhý v této sezoně mezi těmito soupeři, první utkání pro sebe uzmuli Habs v poměru 4:1. Michel Therrien opět přehazoval útoky v Columbusu, například Galchenyuk hrál s Bournivalem a Sekáče, z čehož vznikla mladá a velice útočně naladěná bruslící lajna. V brance by měl stát Dustin Tokarski. Marodka po návratu Parentaua opět zeje prázdnotou.

Domácí zažívají další pouze průměrnou sezonu a bídné výsledky už stály místo hlavního trenéra McLaena. Nový lodivod Cameron si ale nevede o nic lépe. Tápe především obrana, moc se nepředvádí ani brankář Lehner, nicméně dnes by měl chytat jistější Anderson. Hvězdný Erik Karlsson také tápe, kanadské body sice nejsou problém, ale mínusů neutěšeně přibývá také. Legwand není náhrada za Spezzu ani náhodou, tým tak táhnou mladí jako je Hofmann jakožto nejlepší střelec, dále Ryan, Turris a MacArthur. Další trápící Čech je Michálek, jemuž se také vůbec nedaří.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Zápas jsem viděl jen v sestřihu, ale asi to nebylo nic moc, první třetinu jsme museli klasicky prochrápat a pak už bylo pozdě cokoliv honit. Asi se projevila únava po Columbusu... Reporty teď nějak nevychází, snad už další týden bude lepší, co do času...
 
AvatarReakce na příspěvek: nevím jak ty ale já bych s toho zápasu plakal asi sem moc věřil když sem řikal že to budou jasný body s ottawou. Doufám že proti Isles do toho dáme všechno
 
AvatarTak tentokrát jsme si vyhrát nezasloužili, i když tam náznaky dobré hry určitě byly, ale Ottawa šla za vítězstvím mnohem víc. Dostali jsme strašně brzy gól a vůbec jsme nebyli schopni si pohlídat dorážky - oba dva první góly. No a pak k tomu místo toho, abychom hráli přesilovku (ne, že bychom jich měli málo a opět stály za h...) za jasné podražení Paciorettyho, tak následně při 5 na 5 dostaneme třetího a je hotovo...smajlik! Jak říkám, šance nějaké byly, ale pořádný tlak jsme si vlastně vytvořili až při dlouhé hře bez gólmana, kdy jsme pak nakonec dostali čtvrtého pojišťovacího.
Myslím, že v sobotu to s Islanders nebude o moc lepší, očekávám, že nám tu domácí prohru vrátí - tady bude i bodík dobrej...
 
AvatarJen doufám, že to nebyl poslední tři PPG v jednom zápase na tak dlouhou dobu jako posledně proti Flyers doma. Hlavně nepolevit, jinak asi poklidný zápas pro nás, se Sens to bude těžké a opět proti dobrému golmanovi. Ale dáme je, Pacci má zase streak smajlik smajlik
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Ottawa Senators
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 27.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík