Price se vrátil ve velkém stylu

26.11.2017, 11:15 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Přesně v tomhle stylu se má vracet hvězda týmu. Carey Price odchytal první duel od 3. listopadu a 36 zákroky vybojoval své jubilejní 40. čisté konto v NHL. První domácí zápas má za sebou obránce Jakub Jeřábek, ale na první bod stále čeká.

Branky a nahrávky: 13. Petry (Drouin, Galchenyuk), 34. Galchenyuk (Byron, Drouin), 49. Byron.

C. Price (MTL) - odchytal 60:00 minut, 36 zákroků, úspěšnost 100 %
R. Lehner (BUF) - odchytal 54:38 minut, 23 zákroků, úspěšnost 88,5 %

1. hvězda utkání - Carey Price (MTL)
2. hvězda utkání - Jonathan Drouin (MTL)
3. hvězda utkání - Alex Galchenyuk (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Pokud sezonu dojebeme a půjdeme na rebuild at už s MB nebo bez něj, tak to Max asi odnese a jelikož má obrovskou hodnotu (fantastický kontrakt, střelec k pohledání), tak bych za něj já chtěl určitě víc než RNH a draft. Leda že by to letos dojebal i Edmonton a byl jejich pick hodně vysoký.

Subby byl údajně neoblíbený v kabině, tak to zní oficiálně, já tomu moc nevěřím, ale už to nezměníme.

Dnes bylo zrušeno rozbruslení, takže není moc detailů a ani se neví, zda nastoupí Webby nebo Schlemko. Schlemko je po dvou zápasech v Laval zpět u týmu a dávalo by smysl ho nasadit. Snad Carey potvrdí formu i proti rozjetým CBJ, jeho souboj s Bobrem bude určitě zajímavý. Go Habs Go!
 
27.11.2017 19:27 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
co byste řekli na výměnu Patches za Nugenta-Hopkinse a volbu v draftu? Ale Edmonton asi bude chtít obránce, jinak mně to přijde jako možnost pro oba začít znova, možná jsem zaměřenej na Patches, ale přijde mi už od trejdu Subbana, že tenkrát jsme měli zkusit spíš udat jeho.

Subby byl můj nejoblíbenější hráč a to že šel podle mě ukazovalo na to, jak umírněnou kabinu chceme mít - s absolutní autoritou kouče, ale vynucenou...
 
27.11.2017 16:11 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Nooo to mělo koule.
 
27.11.2017 15:11 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
Avatarhttps://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk4MDI3NzI4Mzc4NDcwMDru0sy9qOWMPGBU/9A=&kind=MAIN
 
AvatarJeště reakce na Míru z předchozí konverzace:
Měli jsem to s Alznerem stejně. Já zkrátka uvěřil jak organizaci, že ví co dělá a že přece nepodepíše beka, který je na odpis v prvním roce, natož po pěti a taky jsem věřil všem těm žebříčkům, kde byl Alzner jako top 3 FA po boku třeba Shattenkirka... Theo měl bohužel pravdu, měl očividně Caps nasledované. Situace je teď taková, že bychom se bez něj naprosto v pohodě obešli, však on je i Davidson dle mého názoru přínosnější pro tým... Tenhle podpis je mega průser.

Pleky souhlas, hraje dobře, ale hraje dobře jako solidní třetí centr, jenž má pobírat poloviční plat. A to ještě buďme rádi, že jeho cyklus kontraktů mluvil dost v jeho neprospěch, zdrželo ho těch několik menších smluv na začátku kariéry, pak vlastně podepsal tu svou první dlouho smlouvu, která mu předloni vypršela už v poměrně pokročilém věku. Kdyby mu ta smlouva vypršela o něco dřív po povedené sezoně, tak by mu MB třeba musel dát dlouhodobější kontrakt do jeho nějakých 37-38 let, tohle běžně hráči chtějí. Takhle bude Pleky po této sezoně podepisovat už jen jedno maximálně dvouleté kontrakty, které budou samozřejmě za mnohem méně peněz. Na NHL ještě určitě má, takže se o něm nebojím, ale pro něj mu to nevyšlo dobře. Ale bude to cenná komodita. Otázka je jestli u nás nebo jinde.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak o tom se nemá cenu ani bavit, za 3.5 by to bylo vše v pořádku...
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně, Galchenyuk by rozsekal plexi...smajlik. Pacioretty je naprosto mimo, absolutně neviditelný a to je jedna z věcí, které nás stahují níž a níž. Pleky nehraje špatně, ale rozhodně to neodpovídá jeho gáží ani omylem!
 
AvatarDva body doma, ale že by mě to nějak bavilo. Nejzajímavějších bylo asi 5 minut bez brankáře, tam se alespoň něco dělo. Pleky šmatlák, ale zrovna v této sezóně bych řekl, že nehraje vůbec špatně, i když k jeho penězům by měl mít víc bodů. Ale body se většinou dělají v přesilovkách a tam nechodí, takže za mě vládne spokojenost. Musí se probudit Paci, to je střelec. Byron dnes výborný, nejen únik, ale i pěkná střela, aby se mohlo dorážet, kdyby to jeli obráceně, tak Galchenyuk vystřelí do plexi. Carey spolehlivý výkon, takového ho potřebujeme...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Buffalo Sabres
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 29.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík