Naposledy v ZČ na Senators

04.04.2014, 20:11 | Preview |  Lukáš Matýšek
 


Do hlavního města Kanady dnes zavítají hokejisté Canadiens. Od loňského derby to mezi zmíněnými týmy vře, rivalita sice není tak silná jako s Bruins nebo Leafs, ale nedávný historický obrat Canadiens rozhodně přilil líh do ohně jak jen se patří.

V sestavě Habs bude hned několik změn. Nenastoupí Murray, který dostal 3 zápasový trest za faul na Kostku, bránu bude háji Peter Budaj a do zápasu zřejmě zasáhnou i Tinordi a Beaulieu, není to ale vůbec potvrzená informace, protože zatím jsou oznámeny následovné řady

Pacioretty - Desharnais - Vanek
Galchenyuk - Plekanec - Gallagher
Eller - Briere - Gionta
Bourque - White- Bournival

Bouillon - Subban
Markov - Jemelin
Weaver - Tinorti

V posledních 5 zápasech máme se Senátory tristní bilanci. Průměr 4 góly za zápas, jedna prohra, jedna prohra OT a dvakrát výhru v OT. Playoff sice máme již jisté, ale domácí led v prvních zápasech by měla být motivace dost silná k tomu, aby dnes Canadiens nepustili ani bod.

Utkání začíná v tradiční jednu hodinu ranní.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
05.04.2014 21:46 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarTak já vám velice děkuju ;)
 
05.04.2014 19:27 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarMohl by dneska prosím ěnkdo vzít preview? Sme s pardem oba mimo
 
AvatarMůžeme být opravdu spokojeni jen s první formací a Weaverem, který mi doslova zavřel pusu a předvádí neskutečný hokej. Bohužel Bouillon bude hrát pořád, jak dojde Josh, tak si sedne Tinordi. Budeme muset zlepšit plno věcí, abychom rychle nevylítli z PO, hlavně přesilovky, nechápu, proč nám nejdou, když si to první formace umí tak pěkně dát, ale jak je přesilovka, tak nepřejde ani modrou lajnu. Budaj předvedl sympatický comeback, protože jsem myslel, že po třetí brance půjde střídat. Nešel asi i díky tomu, že si MT nevzal time, což mě velmi překvapilo... Výsledek hovoří jednoznačně, ale je tam několik velkých ALE...
 
AvatarTheo: Tak tentokrát, kupodivu, musím tvůj příspěvek podepsat do posledního puntíku smajlik! Žádný time-out si Therrien nevzal, taky mě to překvapilo... A další, co mě překvapilo, byla podrážděnost některých našich hráčů po tvrdých, ale čistých hitech, kdy se jali pomstít svého spoluhráče (Galchenyuk, Tinordi...) - doufám, že tuhle nedisciplinovanost v PO neuvidím!
Jinak máš pravdu s Tinordim, opět tam předvedl jeden krásný námaz, úplně naslepo...
 
AvatarReakce na příspěvek:Z naší strany, aspoň pro mě, hroznej zápas! Sice jsme dokázali vstát z mrtvých, protože cca po 6 minutách jsem si myslel, že pojedeme domů s pořádným debaklem... Ale i když jsme to potom perfektně otočili, nebylo to o změně hry jako takové k lepšímu, jen prostě přišlo střelecké štěstí a hlavně začala úřadovat první lajna! Pacioretty vynikající, a to ještě mohl dát minimálně jeden gól, oba ostatní členové elitního útoku mu skvěle sekundovali. To je ale tak všechno, co se mi líbilo - jo, ještě Budaj, který se po tom hektickém začátku dokázal neuvěřitelně srovnat a chytal výborně! Sice měl dost štěstí (2x tyč), pak neuznali rozhodčí Ottawě jasný gól, ale jinak je to hodně jeho zásluha, že jsme vůbec mohli ten zápas otočit - herně jsme značně zaostávali a to vlastně až na koncovku ve všem...! Naše přesilovky? V nich měli vždycky víc střel domácí jako oslabený tým...smajlik. To byl jeden veliký hnus!
Nevím, ale pokud chceme takhle hrát v PO, tak skončíme úplně stejně jako minulý rok...
 
05.04.2014 11:13 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarNechci být sýček, jsme spíš vždy optimistou...ale tenhle zápas bych tedy za dobrou práci rozhodně nepovažoval. Nechat se takovým způsobem přestřílet a přehrát. Kdyby Anderson nechytal v poslední době jak střevo, tak to klidně mohlo být 7:3 pro domácí..První lajna krása, k tomu netřeba komentář. Max je prostě neskutečný steal.

Michele opět ukázal nedostatky...posadit opět PK, to jeho "send him a message" už mě přestává bavit! S nikým jiným v týmu takhle nevytírá. Kolikrát posadil Ellera za stupidní fauly v útočným pásmu, Burkyho ( v zápase) zas nedostatek intenzity. DD nechal hrát 25 zápasů bez bodu, Pleky taky někdy ulítne zbytečně s útočným faulem, Markov s Jemelinem za stupidní chyby vzadu, během sezony??? Ano PK nepohlídal první gól bez debat, ale celý tým do zápasu vstoupil jak na nějaký přátelák, prostě na to hodil buřt. A odskáče to opět PK. Já chápu proces vývoje mladého hráče v NHL, ale už to není žádný bažant nemůže s ním takhle neustále orat jak s hovnem. To může zkoušet na Tinordiho, Beaulieu, Galchenyuka. Takhle ho jen víc a víc otráví a jednou ho z toho města vyštve. Dělá tohle Sutter Doughtymu po bídném výkonu, Hitch pietrangelovi atd..prostě už je to přes čáru.

Navíc vzal si vůbec time-out po tom začátku, já žádný nezaregistroval (přiznávám psal jsem u toho článek, ale na ice tracker také nic nepsali) má velkou kliku že nás Anderson dostal zpátky do hry, jinak by to byl zas další jeho úlet.

Prosil bych tedy Beaulieuho do dalšího matche místo Frankieho. Je mi líto Pateryna, který dojíždí na to, že nebyl vybraný tak vysoko, jinak si nedokážu vysvětlit proč nedostal letos vůbec šanci. Ten kluk má daleko lepší sezonu než Tinordi, který prostě v zápase vždy má nějaký moment, že si řeknu (pořád to ještě není NHL level)!

A v neposlední řadě se opět zastavím u Weavera, ten chlapík se mi co střídání líbí víc a víc...Přímo mi zapadá do té Habs rodiny. Poctivec každým coulem, a když bude takhle hrát v PO, tak bych jej u nás rád viděl další sezonu! Na rozdíl od Murrayho a Frankiho..
 
05.04.2014 10:21 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
AvatarWooow, dobrá práce smajlik
 
AvatarNo ty vole, co tohle byl za zápas? A já ho uvidím až večer :-( Ale určitě to beru, smazat třígólové vedení, Max 3 plus 2? Ten kluk je blázen. Ale jak je možné, že je Subban mínus tři a má nejnižší TOI z beků? To tak potřebujem, aby před PO šel takhle dolů.
 
05.04.2014 03:18 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarMax hattrick, to prostě dáme....
 
05.04.2014 02:55 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarPěkne Max...jedééééém Montreal
 
Avatarjsem teď přišla z plesu...koukám, že zápas je to asi hodně zajímavej. A co že má Subby tak nízkej ice-time?
 
04.04.2014 23:07 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
AvatarOpět něco pro pobavení https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/1016939_861515817198066_2127342867_n.jpg smajlik smajlik smajlik smajlik
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Ottawa Senators
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 26.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík