Dnes už i s Petrym se Habs utkají se Sharks

21.03.2015, 19:58 | Preview |  Jaroslav Francek
 

San Jose jsou v současné době na výletě po východní Kanadě a po Torontu, kde včera vyhráli 4:1, tak logicky následuje Montreal. Na ledě Bell Centra se tak Montreal utká s velice neoblíbeným soupeřem, na kterého se mu léta nedaří vyzrát (více než tři roky montrealští nedali SJ branku). Uvidíme tedy, jak si poradí dnes.

Snad jim k tomu dopomůže jediná hlášená změna v sestavě, již je návrat Jeffa Petryho. Nachlazený Američan už je fit a ze sestavy vyprovodí Natea Beaulieuho. Možná překvapivě, ale kdo se kolem Habs motá trochu víc, tak už to tak překvapivé není. Greg Pateryn totiž hraje skvěle a delší šanci si rozhodně zaslouží. Nicméně takhle sedí jako zdraví náhradníci tři obránci (zmíněný Bealieu, Weaver a Gončar), kteří by jinak v 90% týmů NHL pravidelně hráli, Bergevinova nenasytnost s obránci si tak vybírá svou dan…

Sharks stále bojují o pozici zaručující play-off, což je pro ně touto dobou hodně nezvyklá činnost. Od roku 2003 hrávají o Stanley Cup pravidelně a na tohle tamní fanoušci nejsou zvyklí. Ničemu ani nepomáhají rozmíšky mezi týmovou legendou Joem Thortnem, kterému bylo odebráno kapitánské céčko před touto sezonou, GM Sharks Wilsonem. Na každý pád platí, že je to velice silný tým a Habs nečeká nic lehkého. Startuje se o půl noci.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:mě vyhovují všechny formace konečně Flynn a Mitchell potáhnou do prdele už bylo fakt na čase jen doufám, že to takhle všem pošlape v PO když nehrajou ty dvá dřevácí hned je vidět rozdíl přesně jak někdo z vás řikal jsou to stupidní rádoby posily, který si sem přišli zaklouzat Carey mě naprosto udivuje myslim že má naději na vezinu. Dnes Predators to bude těžký soupeř, ale my si je snad dáme.smajlik
 
AvatarSouhlasím, po dlouhé době z naší strany zápas, na který se nechalo dívat! Ty lajny, když je Therrien prohodil po zranění Malhotry, se mi líbí mnohem víc než jak nastupovaly hned ze začátku - nevím, ale přijde mi, že k Plekymu víc sedí oba mladíci a Desharnais s Maxem, to je jasné. Prust hraje poslední dobou náramně, kéž by mu to vydrželo i do PO. Priceho hodnotit netřeba...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Je pravda, že ty změny s dočasnou ztrátou Malhotry asi souvisely. A pak asi nebylo třeba vracet sestavu zpátky, když se hra pak zlepšila...Pleky s Gallym a Chuckiem hrál skvěle. Ale DD na prvním centru nemá co dělat. Zase od něj 1 střela na branku....Dobrou práci odvedli beci. Emelin podal skvělý výkon, Subby, Markov....vlastně všichni
 
AvatarReakce na příspěvek:Opravdu z naší strany skvěle zvládnutý zápas. Vletěli na nás, ale postupem času jsme jejich intenzitu vyrovnali a bylo spoustu úseků v zápase, kde jsme otěže zápasu převzali my. Oni měli skvělé šance a Carey... fenomenální jako vždy, ale Nemo si taky zachytal.
Perfektní zápas pro Caryho, ale i Subby byl skvělý vzadu a Jumbovi zápas pořádně zhnusil, Pleky, Gally, Prusty... Celá čtvrtá řada hraje perfektně a jen potvrzuje, že Flynn a Mitchell jsou úlety, které byly absolutně zbytečné, škoda toho 5. a 7. kola.
Carey 40. výhra, 9. SO, první v lize mezi W, SO, % úspěšnosti, průměru branek na zápas, to je prostě masakr co ten kluk předvádí.

MT dost míchal sestavou, to je fakt, ale měla na to podle mě vliv ta počáteční síla Sharks a zranění Malhotry, které naštěstí vážné nebylo a Manny se vrátil do hry.
 
AvatarParádní zápas, sice by mohlo padnout víc gólů, ale zápas nenudil..i když tu poslední třetinu - to bránění jednobrankového náskoku - jsme si mohli odpustit... ještě, že máme Careyho a brankovou konstrukci...
a míchání sestavy po prvním střídání mi přišlo dost zvláštní...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. San Jose Sharks
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 07.05
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Tak Toronto zase v hajzlu...smajlik. Nikdy by mě nenapadlo, ... | více
  • Já jsem si byl jistý, že Panthers si s ... | více
  • Tak Winnipeg vyhučel až překvapivě rychle, to jsem nečekal... ... | více
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík