Niemi vychytal výhru v Buffalu

24.03.2018, 07:34 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Montreal se po čtyřech porážkách v řadě konečně radoval z vítězství a Antti Niemi si v dresu Habs připsal první nulu. Souboj Buffala a Montrealu byl jedním z mála za poslední dny, ve kterém prakticky o nic nešlo.

Branky a nahrávky: 25. Lehkonen (J. de La Rose, Galchenyuk), 59. Byron (Drouin, Hudon), 60. Gallagher(L. Shaw)

L. Ullmark (BUF) - odchytal 58:49 minut, 21 zákroků, úspěšnost 95,5 %
A. Niemi (MTL) - odchytal 60:00 minut, 35 zákroků, úspěšnost 100 %

1. Antti Niemi (MTL)
2. Arttiri Lehkonen (MTL)
3. Linus Ullmark (BUF)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Máš pravdu, v GA i GF jsou tak někdy uprostřed, zajímavé. Ale měl jsem pocit a když se ted dívám i na jejich výsledky, tak oni děsnou spoustu zápasu prohráli v OT nebo o jeden gol, kde prostě potřebuješ, aby te podržel golman. Řešení samozřejmě může být taky vstřelit o jeden gol víc smajlik Ale udělat PO je dneska hodně těžké a podle mě by Bishop pár bodů v tom závěrečném boji o PO ukradl, Lehtonen toho schopný není.

U fandění pro záložní týmy, pro ty čísla 2 po Habs je dobré, že lze beztrestně převlékat dresy smajlik Dallásek mi nevyšel, ale dělá mi radost Nashville a Winnipeg.
 
25.03.2018 19:50 | reagovat
Petr | p.bauer-ekobau@seznam.cz
Podle počtu vstřelených gólů, Dallas rozhodně super útok nemá. Z 16, v současné chvíli postupujících mužstev, nastřílelo 15 více gólů. U obdržených branek jsou na tom podstatně lépe. Takže dle statistik je tlačí bota právě v útoku.
 
AvatarReakce na příspěvek:Zcela souhlasím a já to světlo na konci tunelu taky moc nevidím.

Pořád mi a nejen mi nejde do hlavy ta důvěra Moulsona v Bergevina. Ani nepočkal na léto až trochu fans vychladnou a přejde nás vztek a ještě před koncem sezony potvrdí GM i na příští rok včetně keců o tom jak je to dobrý stavitel týmu atd. okolo. Až člověk začíná přemýšlet, jestli nemá nějaký trumf v rukávu... Léto dopadne pouze dvěma způsoby a to že bud opravdu něco Bergevin ukáže (Tavares?!), vhodně doplní tým se se 100% sestavou budeme zase konkurenceschopní a nebo nějak nadraftujeme, seberem na UFA pár veteránů a letošek se bude zase opakovat.
 
AvatarReakce na příspěvek:Caps dávali góly strašně jednoduše - je otázkou, zda to bylo zásluhou jejich střelecké pohotovosti nebo naší nemohoucnosti... Naše hra o ničem, byl tam úsek, kdy jsme snad měli 2 střely za 20 minut... Caps tohle vítězství nestálo ani příliš úsilí. Jeřábek ukázal, že u nás mohl naprosto v klidu hrát, jen kdyby dostal víc příležitostí - o co je lepší třeba Schlemko, Lernout nebo Benn? O nic! Čím dál tím víc mám o další sezónu větší obavy...
 
AvatarReakce na příspěvek:Rypale! Pobavils smajlik
Dallas je v prdeli bohužel, doplatili na ty zranění Bishopa, na západě PO nedáš bez golmana i když máš tak super útok.

Carey... Nějaké goly byly jeho, nějaké byly ukázkou zmaru v naší obraně, ale co na tom záleží. Na Caps bychom možná měli ve smyslu dovést to do OT, kdyby byl regulérní ten gol na 2:0 a nějak to pak doplácat, ale i přes čtyři vstřelené goly to byl zápas o ničem. Ukázka zase toho, kde jsou soupeři a kde my. Ale i tak se o Caryho nebojím a věřím, že bude příští rok zpět až bude třeba tým před ním stát aspoň za zmínku.

 
25.03.2018 07:25 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarTrochu nadsázky, ale fakt jen trochu: Těžko by mě napadlo, že pro lepší "tanking" bylo nutno donutit Careyho zpět a minimalizovat tak Niemiho čas na ledě...:D

btw: Líbí se mi teď sestavená DLR lajna

Podprůměrný Carey a Radu(Parda)LOVE - bez PO - Nálada u Parda71 doma, musí být na bodě nula.:)))

 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Buffalo Sabres
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 27.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík