Montreal loupil body v New Jersey

05.02.2020, 08:27 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Canadiens dokázali otočit zápas kde prohrávali již 0:3.

Ke zteči zavelel Joel Armia, který snížil v oslabení na 1:3. O pár minut dostal Montreal na rozdíl jednoho gólu Nate Thompson. Samotné vyrovnání přišlo z hole Nicka Cousinse - 3:3. S tím se ale Canadiens nespokojili. Do vedení je poslal v přesilovce Christian Folin - byl to jeho první gól v sezóně i za Canadiens.

Hosté pak vrhli vše do útoku a odvolali golmana. To se jim vyplatilo. Do konce utkání chybělo 20 vteřin když se po velkém závaru prosadil Palmieri.

Zápas šel do prodloužení kde gól nepadl. Následovaly samostatné nájezdy v kterých uspěl jediný střelec - Ilja Kovalčuk! Montreal si tak z New Jersey veze výhru!

Branky a nahrávky: 10. Wood (Bratt, Müller), 22. Palmieri (Severson, Coleman), 27. Bratt (Zacha, Butcher), 60. Palmieri (Coleman, J. Hughes) - 34. Armia, 38. N. Thompson (Poehling), 48. Cousins (Kulak, Domi), 50. Folin, rozh. náj. Kovalčuk

L. Domingue (NJD) - odchytal 64:06, 32 zákroků, 88,9%
C. Lindgren (MTL) - odchytal 65:00, 20 zákroků, 83,3%

1. hvězda utkání: Ilja Kovalčuk (MTL) 0+0
2. hvězda utkání: Kyle Palmieri (NJD) 2+0
3. hvězda utkání: Jesper Bratt (NJD) 1+1

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Fleury a KK jsou na farmě, aby tam pořádně hráli a nabrali zpět sebevědomí, to chce nějaké zápasy, proto ani teď nejsou mezi povolanými, když řádí chřipka a zranil se kapitán. Povolán je Evans a Oulett, otazník je u Tuny, Meata a Poehlinga, Weal je out. Možná to dnes bude na 11 7, uvidíme. Carey by ale měl být ready.

Líbí se mi tvá víra v PO, určitě na tom není nic špatného. Šance je mizivá, ale určitě tam je.
 
AvatarReakce na příspěvek:No, nepředbíhal bych ještě... je pravda, že herně jsme na tom opravdu špatně... ale počkejem si ještě...
 
AvatarReakce na příspěvek:Neberu ti to, ale vězně tomu věříš? Pokud ano tak jsi rozhodně největší optimista z celého fóra. Nebýt našich stupidních ztrát s Rags, wings nebo devils, bylo by to ještě reálné, ale teď už není. I kdybychom se tam nějakým zázrakem dostali, nemáme kvalitu a podle mého názoru ani psychiku na to abychom tam něco udělali. Hodně smutné, ale je to tak.
 
AvatarNo, kde bych začal.. dva body jsou cenné venku. Povolaní Folina nechápu a přikláním se také k variantě, že měl raději MB povolat Fleuryho. Šance na PO stále je, ale nevím no... S tím týmem, co máme... to bude hodně těžké... ale i zázraky se děj.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jelikož jsme venku docela silní, tak mě to ani nepřekvapuje, ale všichni víme, že tým s dobrou PP ji hraje dobře venku i doma že smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:V jaké vlastní přesilovce jsme dostali góla...smajlik? To sis trochu popletl, dostali jsme v jejich přesilovce, třetí byl při hře 4 na 4.
A jinak perlička - naše hrozná přesilovka patří na hřištích soupeřů v poslední době k úplně nejlepším...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Divné, nejproduktivnější hráč a hraje 12 minut. A to jsem neviděl Ot, tak nevím, jestli tam vůbec hrál a kdoví jestli by jel třetí nájezd, kdyby byl třeba. My tým s tragickou koncovkou a náš vyloženě ofenzivní a nejproduktivnější hráč takhle paběrkuje s vytížením, zajímalo by mě co proti němu CJ má nebo kde je problém.
 
AvatarReakce na příspěvek:Folin je tragéd nejvyššího kalibru, ten by si mohl plácnout s Alznerem. Na puku mi dost často připadá strašně nejistý jako by vůbec nevěděl co s ním. Meteho nemá šanci přehrát ani náhodou a už vůbec ne co se bruslení týče. Zlatý Kulak. To měl rozhodně MB povolat zpět Fleuryho.

Zápas - Takhle se trápit se soupeřem, který je pod námi to je smutné. Nutno si přiznat, že můžeme hodně děkovat Lindgrenovi. Samozřejmě si necháme dát gól při vlastní přesilovce, naštěstí jsme to potom vykompenzovali tím gólem Armiho, ale i tak je to hrůza. Přesilovky v našem podání klasicky o ničem, to už je ale celkem dost ohraná písnička. Aby toho nebylo málo, tak po šťastném ale přejemném obratu si to musíme posrat stupidním vyloučením za příliš mnoho hráčů na ledě, z čehož je následně vyrovnávací gól, no vždyť bychom to přece nebyli ani my. Nájezdy nám naštěstí vyšly.

Tatar byl první dvě třetiny totálně neviditelný a možná proto měl tak nízký TOI, to samé Lehkonen, tak jak ho ve většině zápasů chválil, tak v tomto jsem o něm skoro nevěděl. Jediný kdo si snad zaslouží stoprocentní pochvalu je Armia a Lindgren.
 
AvatarNo byla to fakt síla ta první polovina. První branka laciná, ale Lingren chybu napravil dalšími zákroky nájezdy. Kovalčuk parádně zavěsil, hodně chladnokrevné. Ve třetí jsme předváděli hokej, který se musel líbit, bohužel debilní střídání, navíc branka podle mého po jasné vysoké. Každopádně zvednout se ze stavu 0:3 a mít dva body je super, navíc Lingren první výhra...
 
AvatarReakce na příspěvek:To popravdě nevím, hráli jsme nějaká oslabení, zraněný určitě nebyl...
 
AvatarZápas jsem neviděl, ale dovedu si tu hrůzu představit. Jako fajn vyhrát zápas po té první třetině a stavu 0:3, ale zas vzhledem k tomu jaký stál proti nám soupeř...
Míro, chápeš proš hrál Tuna jen 12:35? O jeho zranění nikde nečtu, to absolutně nechápu?
Kovy skvěle, dal to pána a ještě přidal provokaci smajlik
 
AvatarMyslím, že kdo sledoval tenhle zápas, tak konečně pochopil, proč nebudeme hrát ani letos PO... To, co jsme předváděli více než polovinu zápasu, nemělo s hokejem na takové úrovni vůbec nic společného! Nějakým zázrakem jsme potom dali dva góly z individuálních akcí a to nám nejspíš zachránilo zápas, protože třetí třetina už byla konečně o něčem jiném a my to dokázali překlopit - ale být tohle silnější soupeř, je dávno po zápase. A aby to nebylo jednoduché, uděláme debilní střídání minutu před koncem...smajlik! Další věcí opět rozhodčí - nám moc hráčů zapískají, stejný prohřešek v prodloužení domácím jasně odpustí, vyrovnávací gól těsně před koncem s jasně zahranou vysokou holí předtím apod. Už se v tom fakt někdy nevyznám, jakým způsobem se vlastně ten hokej posuzuje...
Jinak sice Folin dal šťastného góla, ale jasně ukázal, že bruslit dozadu vůbec neumí a první gól byl jeho a Lingrenovo prací - ten pak během zápasu podržel a dobře vychytal nájezdy. Kovalčuk v nájezdu i přes pískot skvěle!
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. New Jersey Devils
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 20.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík